Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

All You Need is Love – The Beatles – Songshape poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til The Beatles’ “All You Need Is Love”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): ALLYOU-002 Kategorier: , , Tags: ,

All You Need is Love, Beatles-musikplakat

 

All You Need Is Love er en sang skrevet af John Lennon i samarbejde med Paul McCartney og krediteret til Lennon/McCartney. Den blev udgivet på single i 1967 sammen med Baby You’re a Rich Man. Senere blev den udgivet som sidste sang på albummet Magical Mystery Tour, der også er fra 1967.

Der er blevet lavet flere coverversioner af sangen, blandt andet i filmen Love Actually.

En række af gruppens klassisk uddannede kollegaer (f.eks David Mason) deltog i optagelsen af nummeret, og koret på nummeret var koner, kollegaer og venner (Jane Asher og Mrs Harrison, Mick Jagger, Keith Richards, Marianne Faithfull, Eric Clapton og Pauls bror, Mike, med flere).

All You Need is Love er skrevet på opfordring

Beatles blev opfordret til at skrive en simpel sang, med et enkelt budskab. Bandets manager, Brian Epstein, sagde de berømte ord All You Need Is Love, og så kunne den smukke og enkle sang skrives.

The Beatles er, sandsynligvis, verdens mest ikoniske rock-band. De blev dannet i Liverpool, og deres nye lyd betog de unge og provokerede de unges forældre. Vi kender alle adskillige af bandets sange, og hvis vi ikke gør, eller vores børn ikke gør, må vi hellere få introduceret dem til The Beatles.

Plakaten forestiller et hjerte. Hjertets grafiske form er udgjort af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til én, som du har lyst til at give en sød og personlig kærlighedserklæring. Den vil egne sig godt til brudeparret, de nyforlovede, eller til sølv eller guldbryllupsparret. Plakaten kan indrammes, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: pop, international pop, rock, international rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også