Det er så yndigt at følges ad – Grundtvig plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Grundtvig’s “Det er så yndigt at følges ad”.

Ryd
Varenummer (SKU): DETERS-000 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

“Det er så yndigt at følges ad” i form af en grafisk plakat

Den velkendte salme “Det er så yndigt at følges ad”, skrevet af N.F.S. Grundtvig i 1855. Grundtvig skrev sangen til et sølvbryllup, men i dag synges den ved mange bryllupper i den danske folkekirke.

 

Teksten handler om kærlighed og ægteskabets lyksagligheder, og den er blevet en klassiker ved kirkelige bryllupper, ligesom den også anvendes til kobber, sølv- og guldbryllupper.

 

Ideel gaveidé til brudeparret

Denne Songshape plakat er en ideel bryllupsgave, eller en gave til en bryllupsdag, som f.eks. krobberbryllup eller sølvbryllup.

Vil du have skrevet brudeparrets navne på plakaten – og evt. datoen for bryllup/bryllupsdag, så plakaten bliver endnu mere personlig? Det koster kun 50 kr., hvis teksten skal sættes som vist i eksemplet. Har du andre ønsker kan du forespørge på prisen. Send en mail til os med din bestilling på en personlig plakat.

 

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Det er så yndigt at følges ad