Det er så yndigt at følges ad – Grundtvig plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Grundtvig’s “Det er så yndigt at følges ad”.

Ryd
Varenummer (SKU): DETERS-000 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Det er så yndigt at følges ad, musikplakat

Det er så yndigt at følges ad, er den velkendte salme skrevet af N.F.S. Grundtvig i 1855. Grundtvig skrev sangen til et sølvbryllup, men i dag synges den ved mange bryllupper i den danske folkekirke.

Teksten handler om kærlighed og ægteskabets lyksagligheder, og den er blevet en klassiker ved kirkelige bryllupper, ligesom den også anvendes til kobber, sølv- og guldbryllupper.

Plakaten forestiller to vielsesringe. Den grafiske form af ringene er dannet af teksten til den smukke salme. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Ideel gaveidé til brudeparret

Denne Songshape plakat er en ideel bryllupsgave, eller en gave til en bryllupsdag, som f.eks. kobberbryllup eller sølvbryllup.

Vil du have skrevet brudeparrets navne på plakaten – og evt. datoen for bryllup/bryllupsdag, så plakaten bliver endnu mere personlig? Det koster kun 50 kr., hvis teksten skal sættes som vist i eksemplet. Har du andre ønsker kan du forespørge på prisen. Send en mail til os med din bestilling på en personlig plakat.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: salme, fællessang, Højskolesangbogen

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Det er så yndigt at følges ad

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.