Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Det er så yndigt at følges ad – Grundtvig – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Grundtvig’s “Det er så yndigt at følges ad”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DETERS-000 Kategorier: , , , Tag:

Det er så yndigt at følges ad, plakat

 

Det er så yndigt at følges ad, er den velkendte salme skrevet af N.F.S. Grundtvig i 1855. Grundtvig skrev sangen til et sølvbryllup, men i dag synges den ved mange bryllupper i den danske folkekirke.

Der er noget så iboende romantisk over sangen Det er så yndigt at følges ad. Måske er det den søde enkelhed i teksterne, eller måden melodien ser ud til at flyde så ubesværet på. Uanset årsagen er denne tidløse melodi blevet ved med at fange hjerter i generationer.

Teksten handler om kærlighed og ægteskabets lyksaligheder, og den er blevet en klassiker ved kirkelige bryllupper, ligesom den også anvendes til kobber, sølv- og guldbryllupper.

Nu kan du bringe den samme følelse af kærlighed og forbindelse ind i dit hjem med denne smukke musikplakat med Det er så yndigt at følges ad. Med teksten til sangen smukt skrevet i et grafisk design, der perfekt komplementerer ordenes betydning, er denne plakat en fantastisk og meningsfuld gave til en du elsker – eller til dig selv!

 

Salmen er optaget i Højskolesangbogen

Sommeren før var Grundtvigs anden hustru, Marie Toft, død efter tre års ægteskab og kort efter sønnen Frederiks fødsel. Det 4. vers er tydeligt inspireret af denne begivenhed, der var så tragisk for ham, fordi han følte sig meget nært forbundet med hende (jf. Højskolesangbogens, Hvad er det, min Marie).

Plakaten forestiller to vielsesringe. Den grafiske form af ringene er dannet af teksten til den smukke salme. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Gaveidé til brudepar

Det er så yndigt at følges ad er en ideel bryllupsgave, eller en gave til en bryllupsdag, som f.eks. kobberbryllup eller sølvbryllup.

 

Tilvalg: Navne og dato på plakaten

Vil du have skrevet brudeparrets navne på plakaten – og evt. datoen for bryllup/bryllupsdag, så plakaten bliver endnu mere personlig? Det koster kun 50 kr., hvis teksten skal sættes som vist i eksemplet. Har du andre ønsker kan du forespørge på prisen. Send en mail til os med din bestilling på en personlig plakat.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: salme, fællessang, Højskolesangbogen

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også