Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hjulene på bussen plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten Hjulene på bussen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HJULEN-000 Kategori: Tag:

Hjulene på bussen, børneplakat

 

Hjulene på bussen er den sjove børnesang om en bustur, som langt de fleste børn kender. Sangen inspirerer til, at man udfører mange fagter.

Det er ikke blot danske børn, som har glæde af denne sang. I engelsksprogede lande synges sangen flittige. Therese, Songshapes tekstforfatter, som tidligere var high school-lærer og underviste i Dubai fortæller: Jeg underviste i en børnehave i Dubai i en mindre årrække, da jeg fik mit første barn. Vi sang ofte The Wheels on the Bus. Den var et sikkert hit til morgensang, og børnene ønskede den dagligt. Deres små hænder fløj rundt, for at vise hvorledes hjulene drejede rundt. 

Plakaten forestiller en bus, som er på vej ud ad en blå landevej. Bussens grafiske form er dannet af den søde tekst til børnesangen. Enkelte ord er fremhævede i grøn farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Plakatens grafiske og enkle udtryk gør, at den klæder det minimalistiske, såvel som det farverige, børneværelse. Det er meningen at plakaten skal inspirere til, at forældre og børn synger sangen sammen, og dertil laver de forskellige fagter.

Plakaten kan også købes indrammet. Er det en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også