Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Bella Ciao – musikplakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Bella Ciao

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): BELLAC-000 Kategorier: , Tag:

Bella Ciao musikplakat

 

Bella Ciao musikplakat. Kender du sangen Bella ciao? Mon ikke du har sunget med på omkvædet? Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao.

Den skønne protestsang er en antifascistisk, italiensk partisansang. Den er fra tiden omkring 2. verdenskrig. Den smukke sang bliver også kaldt for Partisanvisen. Sangtekstens oprindelse er dog ukendt.

Den originale version er på italiensk. Den er desuden indspillet på bosnisk, serbisk, kroatisk, engelsk, spansk, tysk, kurdisk, tyrkisk, kinesisk og japansk, ifølge Wikipedia.

For nylig er Bella Ciao genopstået, og den er blevet meget populær i mange andre lande, efter den er blevet brugt i den meget populære spanske serie, Papirhuset, som vises på streamingkanalen, Netflix.

Bella Ciao er genindspillet af mange kunstnere gennem tiden. Den handler om, at man kan tro nok på en sag til, at man er villig til at dø for den.

Måske er netop historien om, at man er villig til at dø for en sag, årsagen til at fodboldklubben Brøndby IF har “adopteret” Bella Ciao som klubbens slagsang. I deres version synger de om, at de bruger deres liv på fodboldtribunen, som et tegn på deres store kærlighed til deres fodboldhold og klub.

Plakaten med rose

Songshapes Bella Ciao-plakat illustrer en smuk rose, som i sangens sidste to linjer nævnes: “Det er en blomst for partisanen, der gav sit liv for vores sag. Sangens tekst udgør rosens grafiske form. Forneden er stænglen grøn, mens blomsten er dannet af ord i flere farver.

Musikplakaten med Bella Ciao ville være en oplagt gaveidé til en sand partisan, en frelsende engel, som giver meget af sig selv for en sag, eller til en super stor fan af fodboldklubben Brøndby IF. Mon ikke du kender en person, som enten elsker sangen, eller som passer til beskrivelsen partisan, frelsende engel, eller fodboldfan?

Songshape har andre musikplakater med protestsange. Se her:

Storkespringvandet

 

Genre: Protestsang, folkemusik, fodboldsang

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også