Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Der står et billede af dig på mit bord – Rollo & King plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Der står et billede af dig på mit bord” af Rollo & King.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DERSTA-036 Kategorier: , , Tag:

Der står et billede af dig på mit bord af Rollo & King

 

Der står et billede af dig på mit bord af den danske poprock-duo, bestående af Søren Poppe og Stefan Teilmann Laub Nielsen. Sangen er indspillet med sangerinden Signe Svendsen og Søren Poppe.

Der står et billede af dig på mit bord vandt i 2001 Dansk Melodi Grand Prix, og til Eurovision Song Contest, der i 2001 blev afholdt i Parken, fik sangen en andenplads. Det år var det Estland, der vandt. Det var i den engelske version, at Rollo & King (Signe og Søren) sang. Sangens engelske titel er: ‘Never Ever Let You Go’. Året forinden havde Brødrene Olsen vundet Eurovision Song Contest (Det internationale melodi grand prix) med sangen ‘Fly on the Wings of Love‘ – på dansk kendt som ‘Smuk som et stjerneskud‘.

Rollo & King som band var en kort affære. Bandet opløstes i 2002, altså året efter deres optræden ved Det internationale melodi grand prix. Signe Svendsen og Søren Poppe har dog fortsat deres solokarrierer i musikverdenen, og de har begge udgivet solo-albums.

Plakaten forestiller et billede i en bordramme. Sangens tekst udgør formen af et portræt. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Sangen, Der står et billede af dig på mit bord er en super god og personlig gaveidé til en ægte melodi grand prix-fan! Den kunne jo indrammes, og stilles på bordet…

Sangen er skrevet af Søren Poppe.

 

Genre: pop, dansk pop, melodi grand pix, Euro-pop, kærlighedssang.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også