Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Madness Sadness – Randi Laubek plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Madness Sadness” af Randi Laubek.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): MADNES-020 Kategorier: , Tag:

Madness Sadness, Randi Laubek-plakat

 

Musikplakat med teksten til Madness Sadness, der er skrevet af den danske sangerinde og sangskriver, Randi Laubek. Sangen er fra 1997. Sangen er at finde på hendes album Ducks and Drakes fra samme år. Hun tog de danske musikanmeldere med storm, og hun vandt således adskillige priser i 1998. Hun blev, til Grammy-uddelingen, kåret som Årets danske sangerinde, Årets danske sangskriver og fik desuden prisen for Årets danske album. 

Randi Laubeks musik er svært at kategorisere. Det kan bedst beskrives som en form for melankolsk, drømmemusik med overraskende elementer. Hendes stemme supplerer det musiske på utrolig smuk vis. Det er spændende musik, og særdeles smukt. Det er ikke svært at forstå, hvorfor hun har taget anmelderne med storm. Madness Sadness, som vi her præsenterer som smuk musikplakat, er et fantastisk eksempel på Randi Laubeks smukke stil. Hendes stemme fører os ind i en verden, en verden med smuk musik.

 

Plakaten med Madness Sadness forestiller underkroppen på en havfrue. Teksten til sangen udgør havfruekroppens grafiske form. Det nederste af kroppen er blåt.

 

Genre: pop, dansk pop, dansk musik, soul, jazz

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen