Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Sommer og sol – Birthe Kjær plakat

DKK147.00DKK347.00

Birthe Kjær-plakat med sangteksten til ‘Sommer og sol.

Ryd
Varenummer (SKU): SOMMER-030 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Birthe Kjær plakat – ‘Sommer og sol’

Musikplakat med Sommer og sol af Birthe Kjær. Det er den velkendte og glade sang, som den folkekære sangerinde, Birthe Kjær, sang første gang i 1971.

Det er Thøger Olesen, også kaldet Peter Mynte, som har skrevet den skønne tekst til Sommer og sol. Her hos Songshape er vi meget imponerede over, hvor mange sange Thøger Olesen/Peter Mynte har skrevet. Der er ikke mange af de store dansktop hits fra 1970’erne, han ikke har haft en finger med i.

Teksten er en glad hyldest til den danske sommer og den flotte plakat er et must-have hos enhver Birthe Kjær-fan. Birthe Kjær, hvis fulde navn er Birthe Glady Kjær Hansen, blev opdaget af Johnny Reimar. Efter at have hørt hende optræde, tilbød han hende en pladekontrakt. Birthe Kjær arbejdede ellers som elev i en sparekasse. Hun fik et stort hit med sin første single, ‘Arriverderci Franz’, og hendes følgende sange, blev ligeså godt modtaget. Birthe Kjær optræder flittigt rundt omkring i landet. Hun har bestemt ikke trappet ned, og her hos Songshape er hun et forbillede med sine smukke og varme måde at være på, sit ungdommelig sind og sin fysiske formåen.

Den utroligt smukke plakat forestiller en smuk gul og varm sol. Foran solen ligger en smuk gren med lyserøde blomster. Teksten til sangen udgiver formen på solen.

Den smukke plakat er oplagt til en Birthe Kjær-fan. Den populære Birthe Kjær har en meget stor fanskare. Melodi Grand Prix-fans, unge, ældre, mænd og kvinde, ja, hele det danske land kan synge med på de dejlige Birthe Kjær-sange.

Genre: dansk pop, dansktop, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Sommer og sol