Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Nær – Michael Falch plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Nær”.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): NAER00-007 Kategorier: , , Tag:

Nær – Michael Falch plakat

 

Nær er skrevet af Michael Falch, og sangen udkom i 2013 på albummet “Sommeren kom ny tilbage”. Den smukke sang handler om kærlighed. Hvorfor går man fra hinanden? Lade os nærme os hinanden igen? Det er det ‘Nær’ handler om. Ønsket om at nærme sig hinanden igen.

Sangen blev sunget af Caroline Henderson i sæson 7 af Toppen af Poppen – det kendte underholdningsprogram på Tv2.

Michael Falch blev først og fremmest kendt som frontfiguren og forsangeren i det populære danske band, Malurt. Bandet havde mange store hit i slutningen af 1970’erne og 80’erne. Bandet blev imidlertid opløst i 1984. Allerede året efter udgav Michael Falch sit første soloalbum. Det er siden blevet til en meget produktiv solokarriere. Der har været mange albums siden. Udover at være sanger og musiker har Michael Falch også optrådt som skuespiller på film og tv. Han har haft adskillige Bodil-nomineringer, og han har modtaget en Bodil-statuette for bedste mandlige hovedrolle i filmen ‘Mord i Mørket’. Filmen er en filmatisering af en af Dan Túrells detektivbøger. I filmen spiller Michael Falch detektiven, som ikke har et navn.

 

Musikplakat med Nær

Plakaten forestiller et hjerte, hvor to hænder rækker ud efter hinanden fra venstre og højre side. Teksten til Nær udgør det grafiske hjerte. Særlige ord er fremhævede med rødt.

 

Genre: dansk musik, dansk pop, dansk rock

Støt De Vildeste Fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen