Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

25 minutter endnu – Povl Dissing plakat

157,00 DKK357,00 DKK

’25 minutter endnu’ af Povl Dissing. Smuk grafisk plakat med den fantastiske sangtekst.

Ryd
Varenummer (SKU): 25MINU-030 Kategorier: , Tag:

25 minutter endnu af Povl Dissing. Grafisk musikplakat med teksten til sangen.

 

Musikplakat med teksten til 25 minutter endnu. Sangen er at finde på albummet ‘Jeg er en tosset spillemand’. Sangen er sunget af Povl Dissing. 25 minutter endnu er fra 1967. Den er skrevet af Thøger Olesen. Sangskriveren står bag et hav af danske hits fra samme periode.

Povl Dissing startede nu ikke som visesanger. Han var med i et orkester kaldet ‘Mandagsorkesteret’, som spillede jazzmusik. Povl Dissing spillet trompet i orkesteret. Han startede således som noget helt andet end som den visesanger, han senere blev kendt som.

Povl Dissings karakteristiske stemme har, udover sange, lagt stemme til Thomas fra Thomas og vennerne. Hans stemme har været baggrund for en masse opmærksomhed. Hans teatralske måde at synge på, gør at adskillige troede, at han gjorde grin med de sange, han sang. Det var dog ikke tilfældet.

Povl Dissing er, blandt andet med sin klassiske, Svantes lykkelige dag, som er fra et samarbejde med Benny Andersen optaget i Højskolesangbogen. I alt har de tre sange i Højskolesangbogen.

25 minutter endnu er en af de mest populære sange for publikum, når Povl Dissing optrådte live.

Plakaten forestiller et lommeur. Inde i uret står teksten til 25 minutter endnu.  Plakaten ville glæde enhver Povl Dissing-fan at have hængende på væggen.

 

Genre: dansk musik, dansk visesang, pop

Andre kunder ser også

Scroll til toppen