Venner er et andet ord for kærlighed – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med “Venner er et andet ord for kærlighed” – en enkel plakat i sort/hvid.

Ryd
Varenummer (SKU): VENNER-000 Kategori:

Beskrivelse

Venner er et andet ord for kærlighed, plakat med citat

Flot og enkel plakat med den søde og inspirerende tekst: Venner er et andet ord for kærlighed.

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Den kan minde din helt særlige ven om, at han/hun betyder noget særligt for dig.

Vi har vel alle venner, som vi er særligt glade for. Songshapes tekstforfatter har boet i Dubai gennem en længere årrække, før hun vendte tilbage til Danmark med sin lille familie. Hun var væk i 13 år. I den tid opdagede hun, at de venskaber der blev dannet i et andet land, var noget helt særligt. Vennerne, hun fik langt væk hjemmefra, blev nemlig en slags familie. De var de første til at komme på hospitalet, da hun fødte sit første barn, de var der til at passe børn, til at fejre jul, påske og fødselsdag. De tørrede tårerne bort, når livet en gang imellem havde bump på vejen, og de var der til at fejre succes, kærlighed, sammenhold, venskab. De særligt tætte venskaber, dem som føles som familie, er dem som for evigt hænger ved.

Det er de helt særlige venner, som springer til, når man skal have hjælp, trøst og omsorg. De fejrer glæderne med dig, og glædes over din lykke, uden misundelse. Se, det er de ægte venskaber. Det er de venner, som holder til evig tid. Dem, som du har lyst til at tale med om de sure og det søde. Mon ikke du også har sådan en helt særlig ven?

Plakaten matcher let Songshapes øvrige produkter, og det kan let kombineres med anden form for kunst.

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: digte, citater, boosts

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Venner er et andet ord for kærlighed

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.