Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Gi’ os lyset tilbage – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med teksten til Per Krøis Kjærsgaards “Gi’ os lyset tilbage”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): GIOSLY-015 Kategorier: , Tag:

Gi’ os lyset tilbage, plakat med den skønne sang af Per Krøis Kjærsgaard

 

Gi’ os lyset tilbage er skrevet af Per Krøis Kjærsgaard i 2009 i anledningen af DGI’s landsstævne.

Ifølge Højskolesangen er Gi’ os lyset tilbage først og fremmest bygget på en længsel efter det Danmark, som, Per Krøis Kjærsgaard mener, er udfordret af en stigende modstand mod folk fra andre kulturer, der kommer til Danmark. Denne pointe er gennemgående, men kommer tydeligst til udtryk i tekstens sidste to linjer, Hjertet er åbent og sindet er frit. Sådan er landet jeg gerne vil kalde for mit. Forfatteren selv udnævner da også disse to linjer til sit eget favoritsted i sangen.

I forbindelse med Corona-pandemien har det været et af lyspunkterne, at danskerne har sunget Fællessang. Her er den smukke sang blevet spillet og sunget adskillige gange. Har du mon sunget med, når den er blevet sunget og spillet på DR1’s populære fredagsprogram, Danmark synger fællessang? Den har været ønsket, og er blevet spillet, adskillige gange.

Kære Linedanser

En anden af Per Krøis Kjærsgaards populære sange er Kære Linedanser, som er blevet en slags nationalsang for efterskolerne i Danmark. Den har Songshape naturligvis også en smuk, grafisk plakat med.

Oprindeligt er sangen skrevet som konfirmationssang til Per Krøis Kjærsgaards niece. Hele Danmark, og især efterskolerne, har dog taget den skønne sang til hjertet, og den er helt utroligt populær.

Du kan finde plakaten her

 

Genre: dansk musik, Højskolesangbogen, fællessang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også