Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Avenuen – Trine Dyrholm plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med sangteksten til Trine Dyrholms “Avenuen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): AVENUE-000 Kategorier: , , Tags: ,

Avenuen, Trine Dyrholm musikplakat

 

Avenuen er den skønne sang af Trine Dyrholm. Sangen er skrevet af Anders Lund Madsen og Peter Lund Madsen, og den blev udgivet i 2004.

Brødrene Lund Madsen skrev sangen til et show på Bellevue Teateret ved navn Mr. Nice Guy. De dygtige brødre, Peter og Anders, kendes fra tv og radio. Peter, også kaldet Hjerne-Madsen, er flittig foredragsholder, læge og forfatter. Anders er kendt fra radioprogrammet De sorte spejdere, som han lavede med Anders Breinholdt, samt for en masse tv-programmer. Brødrene er utrolig underholdende, dygtige og begavede.

Trine Dyrholm

Trine Dyrholm stiftede danskerne bekendtskab med, da hun som ganske ung sang Danse i måneskin til Det danske melodi grand prix. Hun er senere blevet en af Danmarks dygtigste skuespillere. Hun har høstet et hav af nationale og internationale roser og priser for sine skuespillerpræstationer.

Det er Kim Larsen, som har skrevet melodien, og Avenuen tilbragte over 100 uger på singlehitlisten, og den lå nummer 1 over flere omgange.

 

Genre: dansktop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen