Barndommens Gade – Anne Linnet plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Barndommens Gade” af Anne Linnet.

Ryd
Varenummer (SKU): BARNDO-049 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

‘Barndommens Gade’, Anne Linnet-plakat

‘Barndommens Gade’, Anne Linnet-plakat. ‘Barndommens gade’ er et digt skrevet af Tove Ditlevsen i 1942.

Tove Ditlevsen udgav året efter en roman af samme navn, og denne roman blev filmatiseret i 1986. Romanen er dog ikke direkte skrevet i sammenhæng med digtet, men er en fri fortolkning. I samme år, hvor filmen kom frem (1986) blev digtet ‘Barndommens Gade’ omskrevet til den skønne sang af Anne Linnet.

Anne Linnet fortolkede Tove Ditlevsens digte på albummet ‘Barndommens gade’. Albummet fik meget anerkendelse, og du kan med garanti kende adskillige sange fra netop dette album. Den populære, og meget dygtige sangerinde, Sanne Salomonsen, optræder på albummet som korsanger. I børnekoret kan man også finde Anette Heick. Anette Heick er datter af de kendte dansktophitindehavere Keld og Hilda Heick. Hun arbejder i dag dels inden for tv-branchen, såvel som med musik og teater. Sanne Salomonsen har Anne Linnet senest optrådt med i 2019s omfattende Anne, Sanne og Lis-koncerter. De tre “rock-divaer lagde hele Danmark for deres fødder, da de endelig, efter årtiers pause, optrådte sammen igen.

Plakaten forestiller en pige, som står på en gade med huse. Sangteksten udgør gadens grafiske form.

Plakaten er en fantastisk gaveidé til en Anne Linnet, og/eller en Tove Ditlevsen-fan.

 

Genre: pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,