Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Alt er godt – Chief 1 plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Alt er godt” af Chief 1.

Ryd
Varenummer (SKU): ALTERG-031 Kategorier: , , Tag:

Alt er godt, Chief 1-plakat

 

Alt er godt, Chief 1-plakat. Sanger er skrevet af Lars Pedersen, bedre kendt som Chief 1. Singlen udkom i 2019, og Chief 1 synger det populære radio-sommerhit sammen med Thomas Buttenschøn. I 2019 kårede P4s lyttere Alt er godt til Årets sommerhit.

Alt er godt handler om, at tage et åndeligt break fra hverdagen og tro på, at der er en årsag til at tingene sker, men at det bare er frygten, der spænder ben for os. Sangens glade budskab og skønne omkvæd minder os om, at livet er herligt.

Den er en sand landeplage, og vi har hos Team Songshape lagt mærke til, at mange mennesker er særdeles glade for sangen. Den gør dem simpelthen i godt humør. Den opmuntrer dem, og giver trøst, hvis livet er hårdt

Kender du en, som elsker denne sang, en evig optimist, eller som trænger til en påmindelse om, at alt er godt, så er den smukke plakat en oplagt gaveide.

Plakaten med Alt er godt forestiller en mand med armene i vejret. Han står foran en solnedgang. Teksten til sangen udgør den grafiske form på solen.

 

Genre: pop, dansk pop

Andre kunder ser også

Scroll til toppen