Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Alt er godt – Chief 1 plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Alt er godt” af Chief 1.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): ALTERG-031 Kategorier: , , Tag:

Alt er godt, Chief 1-plakat

 

Alt er godt, Chief 1-plakat. Sanger er skrevet af Lars Pedersen, bedre kendt som Chief 1. Singlen udkom i 2019, og Chief 1 synger det populære radio-sommerhit sammen med Thomas Buttenschøn. I 2019 kårede P4s lyttere Alt er godt til Årets sommerhit.

Alt er godt handler om, at tage et åndeligt break fra hverdagen og tro på, at der er en årsag til at tingene sker, men at det bare er frygten, der spænder ben for os. Sangens glade budskab og skønne omkvæd minder os om, at livet er herligt.

Den er en sand landeplage, og vi har hos Team Songshape lagt mærke til, at mange mennesker er særdeles glade for sangen. Den gør dem simpelthen i godt humør. Den opmuntrer dem, og giver trøst, hvis livet er hårdt

Kender du en, som elsker denne sang, en evig optimist, eller som trænger til en påmindelse om, at alt er godt, så er den smukke plakat en oplagt gaveide.

Plakaten med Alt er godt forestiller en mand med armene i vejret. Han står foran en solnedgang. Teksten til sangen udgør den grafiske form på solen.

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også