Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Marilyn – Patrick Dorgan plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Marilyn” af Patrick Dorgan.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): MARILY-024 Kategorier: , Tag:

Marilyn, Patrick Dorgan-plakat

 

Marilyn, Patrick Dorgan-plakat.

Musikplakat med teksten til Marilyn. Den er skrevet af den danske sanger, Patrick Dorgan. Sangen er fra 2015, og den er en hyldest til Marilyn Monroe. Hun er, med sin ikoniske sensualitet, et symbol på alle de fascinerende og gudesmukke piger, der er svære at holde fast på.

Patrick Dorgan bliver spillet meget i radioen. I marts 2015 blev Marilyn den mest spillede sang på de danske radiostationer. I uge 9 var Uptown Funk med Bruno Mars forvist helt ned til en tredjeplads på airplay charten. Sangen er glad og tempofyldt. Man fristes til at springe ud på dansegulvet med en partner, så snart sangen starter.

Marilyn Monroe plakat

Plakaten med Marilyn forestiller Marilyn Monroe, som hun står når hendes kjole blæser op om ørerne på hende. Teksten til sangen danner den grafiske form af den smukke Marilyn Monroe.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én som elsker denne sang. Eller til en Marilyn Monroe-fan. Plakaten kan desuden købes indrammet, og Songshape sender den gerne direkte til modtageren.

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også