Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Downtown Boys – Infernal plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Downtown Boys” af Infernal.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DOWNTO-034 Kategorier: , , Tag:

Downtown Boys, Infernal-plakat

 

Downtown Boys, Infernal-plakat. Sangen af Infernal er fra deres fjerde album, Electric Cabaret. Albummet udkom i 2008, og det solgte 40.000 eksemplarer.

Singlen, Downtown Boys ,blev et kæmpe hit på de danske hitlister i 2008. Den opnåede en nominering i 2008 til Danish Music Awards for Årets danske hit. De måtte dog se sig slået af Alphabeat det år, som vandt med deres hit ‘10.000 Nights of Thunder’. Det år var det navne som Dúné, Alphabeat, Anne Linnet og Natasja, som modtog flest priser.

Infernal bestod oprindeligt af tre medlemmer. Det var Lina Rafn, Paw Lagermann og Søren Haahr, som dannede gruppen i sin tid. I 2001 forlod dj og producer, Søren Haahr, bandet. Lina Rafn og Paw Lagermann fortsatte ufortrødent, og den dag i dag er det en sand fest at være til Infernal-koncert. Der er lys, røg, larm, dans, blæsere, dansere og en utrolig masse energi. Dette blandes med et væld af hits, man kan danse, synge og “pumpe” med på. En ting er helt sikkert: Det er i hvert fald ikke en flad fornemmelse, man går hjem med efter sådan en koncert.

 

Plakat med Infernal

Musikplakaten er selvfølgelig designet efter aftale med Lina Rafn og Paw Lagermann, og du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser. Plakaten forestiller en pære til en lampe, som leder tankerne hen på “little bright lights”, som synges i sangen.

Plakaten forestiller en lyspære. Der udgår lysglimt fra pæren. Teksten til ‘Downtown Boys’, udgør den grafiske form af glasset på pæren. Enkelte ord er fremhævede i gult.Foroven på plakaten er Infernals navn. På midten af navnet, er der flammer.

Plakaten med Downtown Boys er en super sej gaveidé til en ægte Infernal-fan. Dem er der mange af, skal man bedømme ud fra publikummernes opbakning til Infernals koncerter.

 

Genre: pop, international pop, dance, elektronisk musik, Euro-pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen