Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Tvilling – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Tvillingen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TVILLI-000 Kategori: Tag:

Tvillingen, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det en plakat for Tvillingen, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Plakatens tekst:

Tvilling

Tvillingen er livlig og energisk. Du er imødekommende og nysgerrig, og du charmerer alle, du kommer i kontakt med. Tvillingen er den fødte sælger. Du har gennemslagskraft. Du elsker at tale, både om stort og småt. Du har ordet i din magt, og du er virkelig god til at kommunikere og til at udtrykke dig og fortælle historier. Du er meget charmerende og ekstrovert, og har derfor en stor vennekreds. Din charme er grund til, at du let får flere venner. Dem har du mange af, og der er altid plads til flere. Du har høje forventninger til familie og venner. Tillid til din omgangskreds og familie er meget vigtig for dig. Tvillingen har let til latter, og er næsten altid glad og i godt humør. I hjemmet udviser Tvillingen kærlighed og omsorg, og du har en fantastisk evne til ikke at være vred og ked af det længe af gangen.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for Tvillingen. Teksten, som beskriver Tvillingens unikke karakteristika, danner den grafiske form for symbolet. Enkelte ord i teksten er fremhævede i sort farve.

Køb denne plakat som en personlig og sød gaveidé til din astrologiinteresserede ven eller veninde. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Tvillingen: 21. maj – 20. juni

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også