Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

2023 Kalender med stjernetegn

147,00 kr.

2023 kalender der indeholder de 12 stjernetegn. Læs om alle de positive egenskaber, som hvert stjernetegn indeholder.

Varenummer (SKU): 2023KA-000 Kategorier: ,

2023 kalender, stjernetegn

 

Udsmyk din væg med en flot grafisk vægkalender, der indeholder de 12 stjernetegn. Læs om alle de positive egenskaber, som hvert stjernetegn indeholder.

Hver måned indeholder en plakat i A4 størrelse med et stjernetegn, der er gengivet ved hjælp af en tekst, der beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for stjernetegnet. Når året er gået, kan du vælge at klippe plakaterne ud (i A4 størrelse) og sætte dem i rammer eller samle dem i en grafisk mappe med de 12 beskrivelser af stjernetegnene.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Hvad er dit stjernetegn?

Mon du kan genkende beskrivelsen i din egen personlighed eller i andres? Mange oplever at teksterne passer perfekt til deres personlighed. Andre stiller spørgsmålstegn ved, om stjernerne kan have betydning for vores personlighed. Måske det mere er et spørgsmål er om arv og miljø? Uanset hvad du tror på, så er en stjernetegnsplakat en personlig, og smuk, ide til væggen.

Mærkedage og månefaser

I kalenderen kan du notere familiens fødselsdage og aftaler. Vi har allerede fortrykt helligdage, mærkedage og månens faser.

 

Kalenderen er trykt på kraftigt, bæredygtigt papir i en praktisk størrelse: 30×42 cm (A3) og der er monteret en praktisk krog, så den er nem at hænge op.

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også