Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Skorpion – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Skorpionen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SKORPIO-000 Kategori: Tag:

Skorpionen, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Skorpionen, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær.

 

Skorpion – plakatens tekst

En Skorpion er kendetegnet ved at være lidenskabelig og fantasifuld. Du åbner dig ikke op for enhver, men er mystisk og hemmelighedsfuld. Privatlivet og tillid er områder, som er vigtige for dig. Skorpionen er en betænksom og loyal ven. Du er empatisk og opmærksom på andres behov, og du gør en masse for, at dem du holder af, skal have det godt. Som partner er Skorpionen meget passioneret og trofast. Til gengæld forventer du ubegrænset loyalitet. Du udstråler en stærk seksuel energi samtidig med, at du passer godt på dine følelser. Din arbejdsplads nyder godt af din stædighed, din grundighed og din energi. Du får færdiggjort din opgave, og selvom du er omhyggelig i dit arbejde, er du imødekommende over for andres meninger, hvis det betyder at arbejdet kan fuldføres på den optimale måde.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet Skorpionen. Teksten, som beskriver Skorpionen unikke karakteristika, danner den grafiske form på symbolet. Enkelte ord i teksten er fremhævede i sort farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til din Skorpion-ven eller veninde. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Skorpionen: 23. oktober – 21. november

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også