Skorpion – Stjernetegn plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Skorpionen”.

Ryd
Varenummer (SKU): SKORPIO-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Skorpionen, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Skorpionen, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær.

Plakatens tekst: 

Skorpion

En Skorpion er kendetegnet ved at være lidenskabelig og fantasifuld. Du åbner dig ikke op for enhver, men er mystisk og hemmelighedsfuld. Privatlivet og tillid er områder, som er vigtige for dig. Skorpionen er en betænksom og loyal ven. Du er empatisk og opmærksom på andres behov, og du gør en masse for, at dem du holder af, skal have det godt. Som partner er Skorpionen meget passioneret og trofast. Til gengæld forventer du ubegrænset loyalitet. Du udstråler en stærk seksuel energi samtidig med, at du passer godt på dine følelser. Din arbejdsplads nyder godt af din stædighed, din grundighed og din energi. Du får færdiggjort din opgave, og selvom du er omhyggelig i dit arbejde, er du imødekommende over for andres meninger, hvis det betyder at arbejdet kan fuldføres på den optimale måde.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet Skorpionen. Teksten, som beskriver Skorpionen unikke karakteristika, danner den grafiske form på symbolet. Enkelte ord i teksten er fremhævede i sort farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til din Skorpion-ven eller veninde. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Skorpionen: 23. oktober – 21. november

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Skorpion