Happy Birthday poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Happy Birthday”.

Ryd
Varenummer (SKU): HAPPYB-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Happy Birthday, grafisk musikplakat

Happy Birthday to You, bedre kendt som Happy Birthday, er en lejlighedssang traditionelt sunget for at fejre årsdagen for en persons fødsel. Det er en sang, som alle kender. I England er det nummer et på listen over populære fødselsdagssange, hvor For He’s a Jolly Good Fellow er nummer to.

Ifølge 1998 Guinness World Records er det den mest genkendte sang på engelsk. Sangen er blevet oversat til mindst 18 sprog.

Den fine plakat forestiller en cupcake, med et lys i. Cupcakens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Lyset er grønt, og der er en lille gul flamme, som viser at lyset er tændt.

Denne fine plakat er perfekt til børneværelset. Dels er den fin at se på, dels kan den inspirere til, at forældre og børn synger sammen. Denne sang kunne være barnets første forsøg på at lære en sang på engelsk. Der er desuden masser af samtaler, man kan have om plakaten. Hvornår er det din fødselsdag? Hvor gammel bliver du? Hvad ønsker du dig til din fødselsdag? Kan du andre ord på engelsk? Kan du nogle fødselsdagssange på dansk?

Er plakaten en gave, sender Songshape, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange, lejlighedssange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Happy Birthday

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.