Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Fisk – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Fisken”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): FISK00-000 Kategori: Tag:

Fisken, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det Fisken, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn. Længere nede kan du læse, hvilke unikke egenskaber der er i Fiskens personlighed.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

 

Fisken – plakatens tekst

En Fisk elsker alt, hvad der er smukt. Du har en fantastisk smag, og du opholder dig gerne på gallerier og museer for at dyrke det smukke. Kulturelle arrangementer, teater og musik tiltrækker dig. Fisken er ofte selv udøvende kunstner, eller også dyrkes det kreative i fritiden. En Fisk trives bedst i trygge rammer, og du er medmenneskelig, men har også brug for at trække dig tilbage til din kunst, dine smukke objekter, eller lytte til musik. Sofaen og en god bog tiltaler dig meget, når du skal slappe af. En Fisk er loyal, følsom og troværdig, og du har en indlevelsesevne, som gør dig til en fantastisk partner for din elskede, da du har en stor evne til at forstå andre menneskers behov og følelser. Din omsorgsfuldhed er endnu et smukt træk hos Fisken. På trods af at du elsker smukke ting, er du ikke materialistisk. Optimisme er endnu et af dine stærke træk, og du tror, at alt er muligt, uden grænser. Du elsker forandring, og du er, med din fleksibilitet som en fisk i vandet, når nye muligheder opstår, for du kan med lethed omstille dig, og finder det inspirerende at verden bevæger sig, snarere end står stille.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én, som du har kær. Den er perfekt til din astrologiinteresserede ven eller veninde. De fleste af os læser vores horoskop, når vi falder over det i aviser og ugeblade. Se i teksten foroven, om de kan genkende beskrivelsen for Fisken.

Fisken: 19. februar – 19. marts

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også