Fisk – Stjernetegn plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Fisken”.

Ryd
Varenummer (SKU): FISK00-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fisken, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det Fisken, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn. Længere nede kan du læse, hvilke unikke egenskaber der er i Fiskens personlighed.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Plakaten tekst:

Fisken

En Fisk elsker alt, hvad der er smukt. Du har en fantastisk smag, og du opholder dig gerne på gallerier og museer for at dyrke det smukke. Kulturelle arrangementer, teater og musik tiltrækker dig. Fisken er ofte selv udøvende kunstner, eller også dyrkes det kreative i fritiden. En Fisk trives bedst i trygge rammer, og du er medmenneskelig, men har også brug for at trække dig tilbage til din kunst, dine smukke objekter, eller lytte til musik. Sofaen og en god bog tiltaler dig meget, når du skal slappe af.

En Fisk er loyal, følsom og troværdig, og du har en indlevelsesevne, som gør dig til en fantastisk partner for din elskede, da du har en stor evne til at forstå andre menneskers behov og følelser. Din omsorgsfuldhed er endnu et smukt træk hos Fisken. På trods af at du elsker smukke ting, er du ikke materialistisk. Optimisme er endnu et af dine stærke træk, og du tror, at alt er muligt, uden grænser. Du elsker forandring, og du er, med din fleksibilitet som en fisk i vandet, når nye muligheder opstår, for du kan med lethed omstille dig, og finder det inspirerende at verden bevæger sig, snarere end står stille.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én, som du har kær. Den er perfekt til din astrologiinteresserede ven eller veninde. De fleste af os læser vores horoskop, når vi falder over det i aviser og ugeblade. Se i teksten foroven, om de kan genkende beskrivelsen for Fisken.

Fisken: 19. februar – 19. marts

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fisk

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.