Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Every day is the start of something beautiful – plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med Every day is the start of something beautiful – en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): EVERYD-000-1 Kategori:

Every day is the start of something beautiful, plakat med citat

 

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende tekst på engelsk med talemåden Every day is the start of something beautiful.

Har du brug for en visuel opmuntring, som dagligt kan minde dig om, at huske at leve med glæde og godt humør? Denne plakat understreger netop dette. Den inspirerer dig til at se mulighederne fremfor begrænsningerne. Hver dag kan der være bump på vejen, men der er masser at glæde sig over. Glade mennesker på gaden. Solen skinner. Regner det, er det godt for buske, træer og afgrøder. Sner det, kan der laves snemænd og sneboldskampe. Blæser det, kan du hygge dig indendørs med varm kakao, tv-pejs og et hyggeligt tæppe.

Måske går du forbi én, som smiler. Smil smitter. Det er så selvforstærkende at prøve, trods tristesse, at finde noget at glæde sig over. Du smitter således andre med dit gode humør. Songshapes medarbejdere lægger en dyd i at være glade, optimistiske og imødekommende. Det fører en masse glæde med sig. Den smittende glæde er stærkt inspirerende og motiverende. Husk nu at Everyday is the start of something beautiful.

Gaveidé: Plakat med citatet, Every day is the start of something beautiful

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Måske kender du én, som har brug for opmuntring? Så er den smukke talemåde Everyday is the start of something beautiful et inspirerende og motiverende valg.

Plakaten kan købes i fem størrelser, og vi indrammer den gerne for dig.

Plakatens enkle design gør, at den nemt kan kombineres med andre plakater Bor du enkelt og moderne, eller traditionelt? Plakatens udtryk ændrer sig, afhængig af hvilken væg, og hvilke omgivelser, den hænger i.

Plakatvæg

Se her hvorledes du kan lave din egen plakatvæg

Plakaterne med boosts, og også Everyday is the start of something beautiful, kan let kombineres med Songshapes populære musikplakater. Det vækker nysgerrigheden, udfordrer øjet, og det gør plakatvæggen spændende at se på.

Genre: digte, citater, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også