Benny Andersens by – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Benny Andersens by af borgerne i Lyngby-Taarbæk.

Ryd
Varenummer (SKU): BENNYA-073 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Benny Andersens by af borgerne i Lyngby-Taarbæk, plakat

Musikplakat med teksten til Benny Andersens by. Sangen er skrevet af borgerne i Lyngby-Taarbæk – et projekt af Martin Jantzen.

Benny Andersens by er en del af Lyngby-Taarbæk sangene, der er blevet til ved hjælp af indsamlede tekster fra 114 voksne og 102 børn.

Musiker, Martin Jantzen fortæller om projektet:

“Ethundredefjorten forslag blev sendt til mig i alle formater. Jeg fik kassettebånd med sange fra en ro-klub på Furesøen. Jeg fik gamle sange fra Taarbæk fiskeres sangforening, Brage. Men mest af alt modtog jeg en masse personlige og varme breve og net-opslag, med kærlighed til Lyngby-Taarbæk.”

Benny Andersens by

Den folkekære danske digter og forfatter, Benny Andersen boede en stor del af sit voksne liv i Lyngby. Benny Andersen blev ofte kaldt for nationaldigteren, fordi han formåede at komme helt ud i stuerne med sine digte og lyrik og gøre det folkekært. Billedhugger Stine Ring Hansen har skabt landets første buste af Benny Andersen, som er placeret ved Sophienholm.

Rammer

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: lokalsang, fællessang

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Benny Andersens by

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.