Wind Beneath My Wings – Bette Midler poster

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Bette Midler’s “Wind Beneath My Wings”.

Ryd
Varenummer (SKU): WINDBE-002 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Wind Beneath My Wings, Bette Midler-plakat

Wind Beneath My Wings (også kendt under titlerne The Wind Beneath My Wings og Hero) er en sang skrevet i 1982 af Jeff Silbar og Larry Henley.

Den mest kendte version af Wind Beneath My Wings blev optaget i 1988 af sanger og skuespillerinden, Bette Midler til filmen Friends (originatltitel: Beaches). Sangen blev udgivet som en single i begyndelsen af ​​1989, og den vandt en Grammy for både Årets Album og Årets Sang i februar 1990.

Bette Midler er opkaldt efter den dygtige skuespillerinde, Bette Davis. Bette Midler er utroligt populæ i bøssemiljøet, hvor hun optræder under navnet The Divine Miss M. Hun blev født på Hawaii i 1945, hvor hun læste til skuespillerinde. Hun flyttede til New York, hvor hun startede karrieren med at optræde på badeanstalter for bøsser som The Divine Miss M. Her blev hun akkompagneret på klaver af Barry Manilow, som også var den, som producerede hendes første album.

I 2002 var Wind Under My Wings den mest spillede sang ved begravelser i Storbritannien.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller et par vinger. Vingernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i en smuk, blå farve. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Denne plakat er en sød gaveidé til én som er fan af sangen og af Bette Midler.

Genre: pop, international pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Hero, The Wind Beneath My Wings, Wind beneath my wings

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.