Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Bornholm Bornholm Bornholm – Ib Mossin plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Bornholm Bornholm Bornholm” af Ib Mossin

Ryd
Varenummer (SKU): BORNHO-002 Kategorier: , , Tag:

Plakat med “Bornholm Bornholm Bornholm” af Ib Mossin

Musikplakat med den smukke sang “Bornholmervalsen”. Sangen er fra 1959. Den skønne sang er sunget af Ib Mossin. Den er kendt fra den klassiske familiefilm “Far til fire på Bornholm”.

Sangen er en hyldest til den skønne ø i Østersøen. Mon ikke du kan synge med på teksten?

Solskinsøen er gået hen og blevet særdeles populær for feriegæster, som om sommeren strømmer til den dejlige ø i Østersøen. Øens karakteristiske klippelandskab er unikt for Danmark. Derudover har øen langt højere og flere bakker, end der for eksempel er på Amager, hvor Songshape holder til huse. Den smukke ø kan tilbyde noget for enhver smag. Cykelentusiaster, adrenalinjunkies, festaber, kunstinteresserede, familier og gourmetinteresserede har masser af muligheder på solskinsøen.

Øen i Østersøen er desuden kendt for at være blevet et sted, hvor iværksættere og kunstnere flytter til. Det er især kunst og keramik, gourmetlakrids fra bornholmske Johan Bülow og spændende madsteder med lokalproducerede råvarer, som er blevet populært på øen. Gæstgiveren, det populære musik (og restaurant)-sted er flittigt besøgt. Store danske musiknavne optræder ofte der.

Teksten danner øen på plakaten fra Songshape. Enkelte ord er fremhævet i grøn farve.

Det populære danske band, TV2, er store fans af sangen. De indleder således alle deres koncerter med sangen, under hvilken bandet træder ind på scenen og gør sig klar til optræden. Det er en helt fast TV2-tradition.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til enhver bornholmer, som savner sin fødeø.

Genre: pop, dansk, dansktop, filmmusik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.