Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Det andet land – Michael Falch plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med Michael Falchs “Det andet land”.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DETAND-007 Kategorier: , , Tag:

Plakat med Det andet land af Michael Falch

 

Plakat med Det andet land af Michael Falch. Sangen udkom i 1986 på Michael Falchs studiealbum, der også har titlen Det andet land.

Sangen er en hyldest til kærligheden og Michael Falch nævner i sangteksten Elvira Madigan og Sixten Sparre, som for over 100 år siden var hovedrollerne i en tragisk kærlighedshistorie.

Elvira Madigan er linedanser og hun optræder i 1888 i familiens cirkus i Kristianstad. Her møder hun soldaten, Sixten Sparre og de forelsker dig. Familien var afhængig af deres stjerneartist, Elvira og vogter over hende, men det lykkes for Elvira og Sixten i en periode at udveksle breve. Brevene blev ekspederet til og fra posthuset via en pige fra cirkus. Gennem denne brevveksling lykkedes det for parret at planlægge deres flugt sammen.

I maj 1889 stak Elvira af for at mødes med Sixten og sammen flygter de til Svendborg. De indlogerer sig på et hotel, men efter ca. 4 uger løber de tør for penge og stikker af til Troense. På en udflugt i Nørreskoven vælger parret at gå i døden sammen i en alder af kun 21 og 34 år. Sixten skyder først Elvira og derefter sig selv med sin tjenesterevolver.

Musikplakaten indeholder hele teksten til Det andet land, der er placeret i formen af en bro og et kyssende par står foran broen.

 

Støt De Vilde Fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Projektet støtter familier, som lider under alkoholrelateret dysfunktion. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Se andre Songshape-plakater med Michael Falch her:

Binder mig aldrig igen

I et land uden høje bjerge

Den eneste i verden

Sommer på vej – Michael Falch plakat

Superlove – Michael Falch/Malurt plakat

Min stjerne – Michael Falch plakat

Den der elsker livet – Michael Falch plakat

 

Genre: dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen