Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Det andet land – Michael Falch plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med Michael Falchs “Det andet land”.

Ryd
Varenummer (SKU): DETAND-007 Kategorier: , , Tag:

Plakat med Det andet land af Michael Falch

Plakat med Det andet land af Michael Falch. Sangen udkom i 1986 på Michael Falchs studiealbum, der også har titlen Det andet land.

Sangen er en hyldest til kærligheden og Michael Falch nævner i sangteksten Elvira Madigan og Sixten Sparre, som for over 100 år siden var hovedrollerne i en tragisk kærlighedshistorie.

Elvira Madigan er linedanser og hun optræder i 1888 i familiens cirkus i Kristianstad. Her møder hun soldaten, Sixten Sparre og de forelsker dig. Familien var afhængig af deres stjerneartist, Elvira og vogter over hende, men det lykkes for Elvira og Sixten i en periode at udveksle breve. Brevene blev ekspederet til og fra posthuset via en pige fra cirkus. Gennem denne brevveksling lykkedes det for parret at planlægge deres flugt sammen.

I maj 1889 stak Elvira af for at mødes med Sixten og sammen flygter de til Svendborg. De indlogerer sig på et hotel, men efter ca. 4 uger løber de tør for penge og stikker af til Troense. På en udflugt i Nørreskoven vælger parret at gå i døden sammen i en alder af kun 21 og 34 år. Sixten skyder først Elvira og derefter sig selv med sin tjenesterevolver.

Musikplakaten indeholder hele teksten til Det andet land, der er placeret i formen af en bro og et kyssende par står foran broen.

Støt De Vilde Fugle
Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Projektet støtter familier, som lider under alkoholrelateret dysfunktion. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Se andre Songshape-plakater med Michael Falch her:

Forside plakater

Binder mig aldrig igen – Michael Falch plakat

I et land uden høje bjerge – Michael Falch plakat

Den eneste i verden – Michael Falch/Malurt plakat

Sommer på vej – Michael Falch plakat

Superlove – Michael Falch/Malurt plakat

Min stjerne – Michael Falch plakat

Den der elsker livet – Michael Falch plakat

Genre: dansk pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.