Det andet land – Michael Falch plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med Michael Falchs “Det andet land”.

Ryd
Varenummer (SKU): DETAND-007 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med Det andet land af Michael Falch

Plakat med Det andet land af Michael Falch. Sangen udkom i 1986 på Michael Falchs studiealbum, der også har titlen Det andet land.

Sangen er en hyldest til kærligheden og Michael Falch nævner i sangteksten Elvira Madigan og Sixten Sparre, som for over 100 år siden var hovedrollerne i en tragisk kærlighedshistorie.

Elvira Madigan er linedanser og hun optræder i 1888 i familiens cirkus i Kristianstad. Her møder hun soldaten, Sixten Sparre og de forelsker dig. Familien var afhængig af deres stjerneartist, Elvira og vogter over hende, men det lykkes for Elvira og Sixten i en periode at udveksle breve. Brevene blev ekspederet til og fra posthuset via en pige fra cirkus. Gennem denne brevveksling lykkedes det for parret at planlægge deres flugt sammen.

I maj 1889 stak Elvira af for at mødes med Sixten og sammen flygter de til Svendborg. De indlogerer sig på et hotel, men efter ca. 4 uger løber de tør for penge og stikker af til Troense. På en udflugt i Nørreskoven vælger parret at gå i døden sammen i en alder af kun 21 og 34 år. Sixten skyder først Elvira og derefter sig selv med sin tjenesterevolver.

Musikplakaten indeholder hele teksten til Det andet land, der er placeret i formen af en bro og et kyssende par står foran broen.

Støt De Vilde Fugle
Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Projektet støtter familier, som lider under alkoholrelateret dysfunktion. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Se andre Songshape-plakater med Michael Falch her:

Forside plakater

Binder mig aldrig igen – Michael Falch plakat

I et land uden høje bjerge – Michael Falch plakat

Den eneste i verden – Michael Falch/Malurt plakat

Sommer på vej – Michael Falch plakat

Superlove – Michael Falch/Malurt plakat

Min stjerne – Michael Falch plakat

Den der elsker livet – Michael Falch plakat

Genre: dansk pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Det andet land

Du kunne også være interesseret i...