Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Den bedste tid – One Two – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Den bedste tid” af One Two.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DENBED-001 Kategorier: , Tag:

Den bedste tid, musikplakat med One Two

 

Den bedste tid af One Two er fra 1989 fra albummet Hvide løgne.

One Two var en dansk popgruppe bestående af Cecilie Norby, Nina Forsberg og Søren Bentzen.  One Two blev dannet i 1985 og blev opløst i 1994.

Den bedste tid er skrevet af Søren Bentzen er sangen er et af gruppens største hits. Albummet Hvide løgne solgte 140.000 eksemplarer.

Af de tre medlemmer af One Two er det Cecilie Norby, som er mest at finde på den danske musikscene i dag. Hun har vundet stor anerkendelse for sine soloudgivelser. Rockmusikken er blevet udskiftet med jazz, og hun har således optrådt med adskillige internationalt anerkendte kunstnere. Navne som Niels Henning Ørsted-Pedersen, Curtis Stigers og Billy Hart. Hendes imponerende sangstemme har gjort, at hun er blevet sammenlignet med Aretha Franklin og Dinah Washington. Hun er en særdeles alsidig sangerinde, som har et imponerende register og en smuk og sjælfuld indlevelse, når hun synger.

One Two plakat

Plakaten indeholder hele sangteksten, der er opsat således at teksten udgør den grafiske form af træet. Under træets krone står et omslynget par. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Denne plakat vil klæde ethvert moderne hjem. Den smukke plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som er fan af den skønne sang og af One Two. Plakaten kan også købes indrammet, og er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også