Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater med dansk musik

Artister

Sangtitel

Viser 1–30 af 221 resultater

Plakater med dansk musik

I et samarbejde med musikerne har Songshape fået tilladelse til at skabe designplakater med sangtekster og motiver. Derfor kan du finde en lang række af sange med kendte danske sangtekster. På denne side finder du plakater med musiktekster opsat i et grafisk og enkelt design.
Your Favorite Song in a Shape. 

I et samarbejde med musikerne har Songshape fået tilladelse til at skabe designplakater med sangtekster og motiver. Derfor kan du finde en lang række af sange med kendte danske musikere. Blandt store danske sangere finder du bl.a. Anne Linnet, Dicte, Gnags, Kim Larsen, Michael Falch, Sebastian, Poul Krebs, Rockers By Choice, Søs Fenger og John Mogensen.

Plakaterne er designet med et moderne og enkelt udtryk. Det grafiske udtryk i farverne er primært holdt i sort/hvid. Musikplakaterne passer til mange personlige begivenheder, og de er dermed alletiders gaveidé til f.eks. bryllup eller konfirmation. Hvad enten du ønsker en plakat til din egen bolig, eller at give den som gave, så kan du finde mange forskellige sangtekster inspireret fra dansk musik.

Find din favoritsang fra danske kunstnere

Dansk musik handler også om kultur og fællessang. Udvalget hos Songshape spænder bredt fra kærlighedssange og til sange fra Højskolesangbogen og Melodi  Grand Prix samt børnesange.

Alle plakater med sangtekster er lavet efter aftale med sangskriver, hvor dette er påkrævet. I de fleste tilfælde er der lavet en licensaftale, hvor sangskriver får en andel af salget, eller hvor beløbet skænkes til velgørende formål.

Plakater i flere størrelser 

Alle plakater med dansk musik fremstilles i 5 forskellige størrelser; A5, A4, A3, 40×50 og 50×70 cm. Du kan også vælge at købe en ramme til  Så er du sikker på, at den matcher i størrelsen.

Vælg mellem en enkel, sort aluminiumsramme eller en tidsløs egetræsramme. Se udvalget af rammer her.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen