Under stjernerne på himlen – Rasmus Seebach plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Rasmus Seebachs’ “Under stjernerne på himlen”.

Ryd

Beskrivelse

Under stjernerne på himlen, Tommy/Rasmus Seebach-plakat

Under stjernerne på himlen er skrevet af Keld Heick og komponeret af Tommy Seebach, som i 1993 stillede op til det danske Melodi Grand Prix og vandt. Ved Eurovision Song Contest fik sangen en 22. plads.

Under stjernerne på himlen er en vuggevise, som er skrevet til Tommy Seebachs datter, Marie.

Tommy Seebachs søn, Rasmus Seebach udgav Under stjernerne på himlen i 2011 på sit andet studiealbum Mer’ end kærlighed. Det er nok denne version, som er blevet mest populær blandt danskerne. Den høres ofte i radioen, og det er ikke overraskende at den er blevet streamet så mange gange, at Rasmus Seebach har opnået en guldplade for sin version af sangen.

Den smukke grafiske plakat med teksten til den smukke vuggevise forestiller en seng, hvorover der hænger en stor og nogle mindre stjerner. Den store stjernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. I sengen ligger en person og sover sødt. Farverne er holdt i grå, og enkelte ord er fremhævede i blåt.

Denne plakat er en utrolig sød gaveidé til et én, som er fan af Tommy og/eller Rasmus Seebach. Hos Songshape synes vi også, det er en sød plakat at have hængende på børneværelset. Plakaten kan inspirere til, at mor og far synger sangen, og lærer barnet at synge med, om aftenen inden det er tid til at sove.

Plakaten kan også købes indrammet.

Genre: pop, dansk pop, dansk musik, Melodi Grand Prix

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Under stjernerne på himlen

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.