Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Sommer på vej – Michael Falch plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Sommer på vej”.

Ryd
Varenummer (SKU): SOMMER-007 Kategorier: , Tag:

Musikplakat med “Sommer på vej” af Michael Falch

“Sommer på vej” er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1985. Den er at finde på Michael Falchs første soloalbum, blot kaldet ‘Michael Falch’. Albummet udkom året efter at Malurt, som Michael Falch var forsanger i, gik hvert til sit.

Sangen er en skøn sommersang. Omkvædet er nemt at synge med på. Et rigtigt radiohit!

Plakaten forestiller en sol. Sangteksten til ‘Sommer på vej’ danner solens grafiske cirkelform. Fra solen udgår smukke, gule solstråler.

Plakaten er en oplagt gaveidé til en Michael Falch-fan, eller til en fan at sommer. Plakaten vil lyse smukt op og bringe glæde og sommerstemning i et moderne hjem. Husk at Songshape indrammer og sender plakater til gavemodtageren. en personlig og nem gaveidé.

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock, dansk musik

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.