Internationale kunstnere

Plakater med sange af internationale kunstnere

Musikplakater med sangtekster af kendte internationale kunstnere. Songshape plakater i tidløst design med musiktekster for enhver smag.

Plakater er lavet efter aftale med sangskriverne/rettighedshaverne. 

Her er tre gode eksempler på plakater med internationale kunstnere

Lina Rafn er en kvindelig dansk stjerne både i Danmark og internationalt. En af hendes sange From Paris to Berlin, kan du finde som plakat design fra Songshape.

  • From Paris to Berlin en plakat inspireret af Infernal. Mamma Said er en kendt international sang. Bag sange står den danske kunstner Lucas Graham. På plakaten er der et hjerte. Du kan i plakat universet finde gode historier om musikerne bag musikken. Sangtekster er ofte poesi og fortællinger inspireret fra livet.

Det populære band Wham er kendt for sine mange sange med pop musik. George Michael blev et kendt idol. Med de mange hits han leverede på stribe op igennem 1980’erne, er han stadig en populær sanger på hitlisterne.

Du kan under alle plakater sortere efter kunstner og sang. På den måde kan du nemt finde rundt i de forskellige plakat design.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.