Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Careless Whisper – George Michael poster

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til George Michael’s “Careless Whisper”.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): CARELE-001 Kategorier: , , Tags: ,

Careless Whisper – George Michael-plakat

 

Careless Whisper er en sang af den populære engelske sangskriver og sanger, George Michael. Han skrev den med Andrew Ridgeley, som var den anden halvdel af duoen, Wham!. Careless Whisper blev udgivet den 24. juli 1984, og sangen var George Michaels første solo single, selv om han stadig optrådte i popgruppen Wham! på det tidspunkt. Sangen er inkluderet på Wham!s album “Make It Big”.

Careless Whisper blev en kæmpe succes i det meste af verden – sangen nåede nummer et i næsten 25 lande, og solgte ca. 6 millioner eksemplarer verden over. Du kender den garanteret godt. Den spilles ofte i radioen, og de fleste kan synge med på omkvædet til den dejlige sang.

George Michael poster

George Michael har fortalt, at han skrev sange og sangtekster når han var på vej et sted hen. På busser og på tog. Sangen, Careless Whisper, blev til, fortæller han, da han betalte for billetten på en bus. Han fik saxofonriffet i hovedet, og han arbejdede videre med sangen, i hovedet, i 3 måneder, før den var færdig. Sangen omfatter ting, som han har oplevet i sin barndom. Den handler om tidlig forelskelse i først den ene pige, og så i den næste. Han var ikke et hit hos pigerne, men da han senere hen holdt op med at gå med briller, fik han mere opmærksomhed. Det var svært at modstå, og han så på et tidspunkt to piger på en gang. Der bliver sunget “I’m never gonna dance again, guilty feet have got no rhytm”. George Michael og hans udkårne dansede en del, men det stoppede da han indledte et andet forhold.

Plakaten forestiller et omslynget par. Teksten til sangen udgiver formen på parrets kroppe. Enkelte ord er fremhævede med rødt.

Genre: pop, kærlighedssang

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen