Careless Whisper – George Michael poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til George Michael’s “Careless Whisper”.

Ryd
Varenummer (SKU): CARELE-001 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

‘Careless Whisper’ – George Michael-plakat

‘Careless Whisper’ er en sang af den populære engelske sangskriver og sanger, George Michael. Han skrev den med Andrew Ridgeley, som var den anden halvdel af duoen, Wham!. ‘Careless Whisper’ blev udgivet den 24. juli 1984, og sangen var George Michaels første solo single, selv om han stadig optrådte i popgruppen Wham! på det tidspunkt. Sangen er inkluderet på Wham!s album “Make It Big”.

“Careless Whisper” blev en kæmpe succes i det meste af verden – sangen nåede nummer et i næsten 25 lande, og solgte ca. 6 millioner eksemplarer verden over. Du kender den garanteret godt. Den spilles ofte i radioen, og de fleste kan synge med på omkvædet til den dejlige sang.

George Michael har fortalt, at han skrev sange og sangtekster når han var på vej et sted hen. På busser og på tog. Sangen, ‘Careless Whisper’, blev til, fortæller han, da han betalte for billetten på en bus. Han fik saxofonriffet i hovedet, og han arbejdede videre med sangen, i hovedet, i 3 måneder, før den var færdig. Sangen omfatter ting, som han har oplevet i sin barndom. Den handler om tidlig forelskelse i først den ene pige, og så i den næste. Han var ikke et hit hos pigerne, men da han senere hen holdt op med at gå med briller, fik han mere opmærksomhed. Det var svært at modstå, og han så på et tidspunkt to piger på en gang. Der bliver sunget “I’m never gonna dance again, guilty feet have got no rhytm”. George Michael og hans udkårne dansede en del, men det stoppede da han indledte et andet forhold.

Plakaten forestiller et omslynget par. Teksten til sangen udgiver formen på parrets kroppe. Enkelte ord er fremhævede med rødt.

Genre: pop, kærlighedssang

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Careless Whisper

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.