Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

The Actor – Michael Learns To Rock plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “The Actor” af Michael Learns To Rock.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): THEACT-008 Kategorier: , Tag:

The Actor, Michael Learns To Rock-plakat

 

The Actor er fra Michael Learns to Rocks debutalbum med samme titel som bandets navn: Michael Learns to Rock. Albummet udkom 1991, og sangen The Actor er en af gruppens største hits.

The Actor fik stor succes i Danmark, men også udenfor landets grænser. Den var i toppen af hitlisterne i bl.a. Sverige, Norge og Schweitz, og MLTR har spillet sangen regelmæssigt på deres mange turnéer rundt i det meste af Asien.

Michael Learns to Rock blev dannet i 1988. Medlemmerne af bandet er fra Aarhus. Jascha Richter er forsanger og spiller keyboard, Mikkel Lentz er guitarist, Kåre Wanscher er bandets trommeslager. Oprindeligt var bassisten, Søren Madsen, med i MLTR, men han forlod bandet i år 2000. Siden da har bandet fortsat med de resterende tre medlemmer.

Michael Learns To Rock plakat

MLTR er en af dansk musiks største succeser i Asien. Deres bløde musik og mange ballader har opnået et talrigt publikum, og de bliver genkendt på gaden i den anden ende af verden. På bandets hjemmeside kan man læse om, hvordan bandet blev dannet, og om hvordan deres musikalske karriere alene har handlet om musikken. MLTR fortæller, at historien om dem aldrig har handlet om stoffer, skandaler og skilsmisser. Historien har været om musikken alene.

Plakaten forestiller et klaptræ, som bruges på et filmset. Sangens tekst udgør den grafiske form af klaptræet.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til en MLTR-fan.

 

Genre: dansk musik, radiohit, blød rock.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.