Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I Just Called To Say I Love You – Stevie Wonder plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til Stevie Wonder’s “I Just Called To Say I Love You”.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): IJUSTC-001 Kategorier: ,

I Just Called to Say I Love You, Stevie Wonder-plakat

 

I Just Called to Say I Love You, Stevie Wonder-plakat.

I Just Called To Say I Love You er den skønne ballade fra 1984, som er skrevet, produceret og sunget af Stevie Wonder.

Sangen er Stevie Wonders bedst sælgende single nogensinde. Den vandt både en Golden Globe og en Academy Award (Oscar) for Best Original Song. Sangen modtog også tre nomineringer ved 27. Grammy Awards for Bedste Mandlige Pop-sang, Årets Sang og Bedste Pop Instrumental Performance.

Stevie Wonder blev allerede som 12-årig berømt, da han som en del af Motown-familien udgav sin første single Fingertips. Den unge Stevland Morris blev kaldt Little Stevie Wonder. Han spiller mundharmonika, klaver, skriver musik og synger. Hans smukke sange, og meget følsomme og sjælefulde klang giver ham en særlig indfølelsesevne, og det er tydeligt at høre, når man hører hans sange i radioen, at de er hans.

Stevland Morris blev faktisk ikke født blind. Han var for tidligt født. Mens han lå i kuvøse, fik han ikke tilført nok ilt, og det var dette, som gjorde ham blind.

Adskillige af Stevie Wonders sange er blevet sunget af andre kunstnere, lige så vel som, hans musik er blevet samplet, og brugt, af andre musikere. Hans musik optræder blandt andet på Coolios Gangsta’s Paradise, og As af George Michael.

Songshapes smukke musikplakat forestiller et hjerte. Teksten til sangen udgør den grafiske form af hjertet. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Denne smukke plakat er en super sød, perfekt gaveidé til én, som du gerne vil erklære din kærlighed. Det vil med garanti gøre et overvældende kærligt indtryk.

 

Genre: pop, soul, funk, R&B

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen