Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Indianer – Tøsedrengene plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til ‘Indianer’ af Tøsedrengene.

Ryd
Varenummer (SKU): INDIAN-052 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

‘Indianer’ – Tøsedrengene-plakat

‘Indianer’, Tøsedrengene-plakat. Sangen er skrevet af Anne Dorte Michelsen og udgivet i 1984.

Anne Dorte Michelsen var en del af den populære danske popgruppe Tøsedrengene fra 1981 og frem til 1985, hvor de blev opløst.

Anne Dorte har selv fortalt dette om sin søde tekst: “Indianerne i min sang er i virkelighedens verden fra Mexico og bruger slet ikke fjer. Det er et slankt graciøst folk med ædle træk og kraftigt, langt, sort hår.”

Plakaten forestiller en solnedgang. Foran solen står en indianer med sin hest. Indianeren har en stok i hånden. Teksten til ‘Indianer’ udgør solens grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en perfekt gaveidé til en fan af Tøsedrengene. Den vil, med sit flotte billede, lokke besøgende hen for at se, hvad der står. Måske får dine gæster lyst til at synge sangen med dig. ‘Indianer’ bringer helt sikker gode minder frem for dem, der var unge i ’80erne.

Genre: pop, 80’er pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,