Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Tænder på et kys – Alberte plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Tænder på et kys” af Alberte

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TAENDE-044 Kategorier: , Tag:

Plakat med Tænder på et kys af Alberte

 

Plakat med teksten til Tænder på et kys, der er skrevet og sunget af Alberte Winding. Sangen stammer fra Albertes soloalbum “Lyse nætter” fra 1991. Alberte har i alt udgivet 17 albums. Alberte er en flittig sangerinde. Alberte optræder flittigt til diverse arrangementer og koncerter rundt om i landet. Alberte har udgivet albums for børn, og hun er at finde på det populære “Åh Abe”-album.

Mange kender også Alberte Winding som Luna fra Bamses Billedbog. Luna var Bamses rigtig gode ven, som viste Bamse omsorg og venskab. Luna/Alberte kunne lege, og hun kunne rådgive Bamse i forhold til Bamses venskab med Kylling. Sommetider sang Luna med Bamse.

Alberte er medlem af den kendte Winding-familie. Albertes bror, Kasper Winding, er også en kendt musiker, producer og sanger, og hendes far, Thomas Winding blev folkeeje med sine behagelige fortællerstemme, som netop lagde stemme til adskillige børneprogrammer, inden han gik bort for nogle år siden.

Tænder på et kys er en skøn kærlighedssang, som man bliver i godt humør af at lytte til. Tænder på et kys er et meget populært radiohit.

Er du forelsket? Så er Tænder på et kys en oplagt gaveidé at give til den heldige person, som du gerne vil kysse lidt med. Måske han eller hun tænder på netop et kys fra dig!

Om plakaten: hele sangteksten til Tænder på et kys er opsat som et hjerte ved siden af en kyssemund.

 

Genre: pop, dansk pop

Albertes musikgenre: pop, dansk pop, børnemusik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også