Nina kære Nina – John Mogensen plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til John Mogensens “Nina kære Nina”.

Ryd
Varenummer (SKU): NINAKA-002 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Nina kære Nina, plakat

Nina kære Nina, plakat.

Hitsangen Nina kære Ninna er fra John Mogensens album, Taurus fra 1975.  Sangen bliver stadig flittigt spillet på mange radiostationer.

John Mogensen har skrevet denne rørende hyldestsang til sin datter, Minna.

Sangerens liv og historie blev filmatiseret, og den kom i biograferne i marts 2018. Det er den dygtige skuespiller, Rasmus Bjerg, som spillede John Mogensen. Filmen fortæller om et liv med kærlighed, alkoholmisbrug, for tidlig død og sceneskræk. Filmen hedder Så længe jeg lever, opkaldt en af de mest populære sange af John Mogensen.

Efter filmen, og ikke mindst Rasmus Bjergs succes, har der været en stor interesse for, at høre endnu mere til det store musikbibliotek, som sangeren havde opbygget. Rasmus Bjerg har derfor optrådt med sangene rundt omkring i Danmark. De populære sange er blandt andre, Der er noget galt i Danmark, To mennesker på en strand, Sidder på et værtshus, Ensomhedens gade nummer 9, Nede i tøjet, Fut i fejemøget og Livet er kort.

Den smukke Songshape musikplakat forestiller et træ. Teksten til Nina kære Nina udgør den grafiske form af træets krone. Enkelte ord i teksten er fremhævede i grønt. Træets stamme er sort.

Plakaten er en sød og personlig gave til en Nina, en John Mogensen-fan, eller én som bare er vild med sangen.

Team Songshape kan også tilbyde at sende plakaten indrammet. Vi sender gerne direkte til modtageren.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Nina kære Nina

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.