Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Juble igen som fugle – Michael Falch plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Juble igen som fugle”.

Ryd
Varenummer (SKU): JUBLEI-007 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Juble igen som fugle – Michael Falch-plakat

Juble igen som fugle er skrevet af Michael Falch. Sangen er netop udkommet i 2020.

Juble igen som fugle handler om ulykkelig kærlighed og længslen efter én man elsker.

Michael Falch er en af Songshapes bestsellere. Han har en stor og loyal fanskare. Michael Falch er en alsidig kunstner. Han er en kreativ sjæl, som holder af at afprøve flere af sine talenter. Han er således ikke alene musiker og sanger. Han er også skuespiller og en talentfuld fodboldspiller. Dertil skal lægges, at han gerne vil hjælpe dem som har behov, og forneden her på siden, kan du se, at han donerer 15% af salget fra sine plakater til De Vildeste Fugle, en social forening, han har startet. Linket forneden forklarer mere om foreningen.

Den smukke plakat forestiller et par, hånd i hånd under to træer. Sangteksten former det højre træs krone. Omkring trætoppen flyver en fugleflok. Enkelte ord er fremhævede med grønt. Det venstre træ har en grøn farve.

Genre: dansk pop, rock

De Vildeste Fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, De Vildeste Fugle ved at klikke her.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Juble igen som fugle

Du kunne også være interesseret i...