Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Chakra Karl og de syv chakraer plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med beskrivelsen af De 7 chakraer

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): CHKARL-011 Kategorier: , Tag:

Chakra Karl og de syv chakraer, plakat

 

Songshape er stolte over at få lov til at udgive en række plakater, som er skrevet i samarbejde med Healinghuset Nordsjælland.

Her er det den maskuline version, Chakra Karl og de syv chakraer.

Forneden følger en beskrivelse af, hvad chakraer er, og hvorfor det er godt at vide, hvordan de kan plejes ved at sige visse affirmationer:

De syv chakraer er de syv hovedenergicentre på det fysiske legeme. De er alle relateret til en bestemt farve, frekvens og symbol. Når energicentrene er i ubalance, kan man give dem et boost ved at sige de tilknyttede affirmationer højt. Eksempelvis relaterer det gule chakra, det tredje chakra, til din selvtillid, dit selvværd og dit selvbillede. Når du oplever en følelse af mismod, utilfredshed med egne præstationer og dig selv, kan du bruge affirmationerne i den gule tekst til at opløfte dig og tilføre fornyet energi til din solar plexus, og dermed genetablere balance i chakraet.

Denne plakat kan altså hjælpe dig med, at give dig et boost, ved at sige disse affirmationer, som er skrevet på plakaten højt for dig selv. Den ene dag kan det være, du har brug for et boost i et chakra, en anden dag i et andet chakra.

Køb en flot plakat med de 7 chakraer. Den smukke tekst er skrevet af Isabella Rasmussen fra Healinghuset Nordsjælland.

Plakaten forestiller et væsen, en person, som sidder i den klassiske siddende yoga-stilling. Hænderne hviler på knæene. Rundt om personen står teksten til Chakra Karl og de syv chakraer. Teksten er flot og farverig.

Giv denne plakat som sød og personlig gave til din spirituelle ven. Den vil helt sikkert blive modtaget med stor glæde. Eller til en person, som du synes har brug for, at være lidt mere spirituel. Songshape kan også indramme plakaten, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: digte, boosts, spiritualitet

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også