Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

En som dig – Back to Back plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “En som dig” af Back to Back.

Ryd
Varenummer (SKU): ENSOMD-001 Kategorier: , Tag:

Musikplakat med “En som dig” af Back to Back

Musikplakat med teksten til “En som dig” af Back to Back – den danske popduo, som består af Morten Remar og Niels Bøgvad.

“En som dig” er fra 1991, og her ca. 30 år efter er sangen stadig meget populær og høres ofte til fester og i radioen. Den glade melodi gør, at “En som dig” er nem at nynne med på, på trods af at teksten handler om et brud. Hjertet er gået i stykker, som det ses på plakaten, og ordene “alting bliver bedre hver for sig”, var ikke sande. Nu er det for sent at tage de ord tilbage. Forholdet kan ikke genoptages, men men men, sangen er dejlig, og den minder os om, at vi skal tænke os godt om, og kæmpe lidt mere for kærligheden.

“Hvis du forstod, hvad jeg forlod, en som dig at holde af.”

Plakaten forestiller et hjerte som er gået i stykker.

Vi synes her hos Songshape, at “En som dig” er perfekt som gave. Måske skal du fortælle nogen, at du stadig elsker dem. Hvem ved? Måske går det bedre for dig, end det gør i sangen…

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.