Tiden – Mathilde Falch plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Tiden” af Mathilde Falch

Ryd
Varenummer (SKU): TIDEN0-047 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med “Tiden” af Mathilde Falch

Plakat med “Tiden”, der er skrevet af Mathilde Falch. Sangen synger hun selv sammen med Søren Huss.

Mathilde har selv udtalt om sangen: En dunkel vintersang om de perioder hvor livet “river og rusker” lidt for meget i os og vi må “holde blikket på vejen til den anden side” og bare “trække vejret”.

Mathilde Falch fandt modet til at optræde og forsøge sig som sangerinde, da hun kom sig efter en spiseforstyrrelse. Hun havde været indlagt længe, og fandt nu modet, gennem musikken. Sangene er ærlige gengivelser af følelser og tanker, som Mathilde Falch gennemlever. Mathilde Falch spiller klaver, guitar og tværfløjte. Hun er stærkt præget af at være fra et musikerhjem. Mathilde Falch er desuden ambassadør for foreningen Sind. Hun er inspirationskilde for unge med psykisk sårbarhed. Hun har derudover optrådt i et afsnit af tv-serien “Livvagterne” med “Solen er så rød mor”, fra 2009.

Mathilde Falch er, som hendes efternavn indikerer, datter af den fantastiske sangskriver og sanger, Michael Falch som i mange år har stået i spidsen for gruppen Malurt. Michael Falch har også en flot solokarriere bag sig. Han kan blandt andet bryste sig af at have haft Bruce Springsteen som koncertgæst til en af koncerterne med Malurt. Der ligger en ret sjov historie bag den oplevelse.

Plakaten forestiller et timeglas, som er ved at rinde ud.

Plakaten er et must til enhver Mathilde Falch-fan.

Genre: rock

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Tiden

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.