This is my life – Kim Larsen plakat i sort specialudgave

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “This is my life”.

Ryd
Varenummer (SKU): THISIS-06 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

‘This is my life’, Kim Larsen plakat i sort specialudgave

Musikplakat med ‘This is my life’. Sangen er indspillet og udgivet i 1976 på albummet “Efter endnu en dag”.
De fleste Kim Larsen og Gasolin numre er skrevet på dansk, men ‘This is my life’ er nok den mest kendte engelske sang af Kim Larsen.
Kim Larsen og Gasolin gik hvert til sit i 1978. Før bandet opløstes havde de været sammen i ni år. De optrådte for fyldte stadioner og spillesteder. Bandets succes var dog størst i Danmark, og i de øvrige nordiske lande. Det internationale gennembrud kom aldrig, men deres ikoniske sange lever videre den dag i dag. Sange som: Langebro, Rabalderstræde, Masser af succes, Strengelegen, Sirenesangen og Som et strejf af en dråbe. Det var ikke til at overse at bølgerne i Gasolin gik meget højt. Det var især modsætningerne mellem guitaristen, Franz Beckerlee, og forsangeren, Kim Larsen, som gav udslag i meget turbulens, midlertidige opløsning af Gasolin, for så at “finde melodien” sammen igen. Gasolin er måske Danmarks største, mest succesrige rockorkester nogensinde. Det er nok ikke at tage munden for fuld.
Efter bandets opløsning, fortsatte Kim Larsen med solo-udgivelser. Senere dannede han band igen. Således har han været en del af Kim Larsen og Bellami og Kim Larsen og Kjukken.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller Kim Larsens profil med en cigaret i gavflabens flab. Han bærer sin ikoniske kasket. Plakaten desuden i en udgave med hvid baggrund, eller du kan vælge en anden baggrundsfarve, som du synes passer bedst.

Gaven er den perfekte gave til en Kim Larsen-fan, eller til en rebel som ved hvad han/hun vil.

Genre: rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

This is my life

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.