Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I Won’t Be Crying – Infernal plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “I Won’t Be Crying” af Infernal.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): IWONTB-034 Kategorier: , , , Tag:

I Won’t be Crying, Infernal-plakat

 

I Won’t be Crying, Infernal-plakat. Den dansevenlige sang er fra 2006.

I Won’t be Crying blev nr. 1 på tv-kanalen The Voice TV Danmark, og videoen blev meget populær på bl.a. YouTube. På YouTube har den haft mere end tre millioner visninger, og den er dermed den mest afspillede af Infernals numre på kanalen.

Musikplakaten er, selvfølgelig, designet efter aftale med Lina Rafn og Paw Lagermann, og du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser. Plakaten er oplagt til en ægte Infernal-fan, med Infernal skrevet foroven, og det dynamiske design som gør, at man nærmest kan høre bassen til musikken.

 

Infernal plakat

Lina Rafn og Paw Lagermann er en dynamisk duo. Hvis du har været til en af Infernals koncerter, er det umuligt ikke at blive grebet af den energi, duoen udviser. Lina Rafn har, med sine mange kostumeskift, og sin energiske dansestil, en utrolig spændende karisma. Hun er tydeligvis i rigtig god fysisk form. Det kræver sin kvinde at synge og danse med den energi, hun udviser. Dette understøttet af Paw Lagermanns tunge beats, og hans energiske optræden ditto.

Plakaten med I Won’t be Crying forestiller en mand og en kvinde på en club. Kvinden har hævet sin venstre arm, for at “pumpe” den til musikken. Over hende står der “Infernal”, og der er flammer, som slikker sig op af det midterste stykke af bandets navn. Nederst på plakaten er en mand afbilledet. Han breder sine arme ud, og tager imod publikum. Sangens tekst udgør den grafiske form af kvinden. Enkelte af ordene i sangens tekst er fremhævede i blåt.

Genre: pop, dance, elektronisk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.