Fuldmånen lyser – Gnags plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Fuldmånen lyser”.

Ryd
Varenummer (SKU): FULDMA-005 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Fuldmånen lyser, Gnags-plakat

Fuldmånen lyser er skrevet af Peter A.G og er udgivet af Gnags i 1983. Sangen er fra albummet X. Fra samme album er også sangen ‘Fuldmånevanvid’. Fuldmånen er i centrum. For sjovs skyld kan det også nævnes, at der er to sange på samme album, som har titler, der har noget med fugle at gøre. Nemlig: Tossefugle og Zebrafinken.

Albummet, som Fuldmånen lyser’, er en del af blev en salgsucces for Gnags. Der er solgt mere end 50.000 eksemplarer af albummet. En anden populær sang fra albummet er Slingrer ned ad Vestergade. Det er en fantastisk sang, som især gør sig godt live. Peter A.G.s karismatiske personlighed kommer især til udtryk ved Gnags fantastiske live-koncerter. Hvis du har muligheden, så skulle du tage at tage med til en af koncerterne. Stemningen er helt fantastisk!

Songshape har, i forbindelse med tilblivelsen af plakaten, haft et tæt samarbejde med Peter A.G. Han har deltaget med inputs og ideer. Det endelige resultat er Songshape meget stolte over at kunne præsentere.

Den utroligt smukke plakat forestiller en fuldmåne, som lyser ned på en sø. Fuldmånen er omgivet af stjerner. Teksten til sangen danner den grafiske form på plakaten. Enkelte ord i teksten er fremhævet med blåt. Dette leder tankerne hen på vand og på den stjerneklare nattehimmel.

Indret dit hjem med denne flotte plakat, hvor hele sangteksten indgår i grafikken. Husk at vi også kan indramme plakaten for dig. Smart og nemt. Plakaten er en oplagt gave til en Gnags-fan. Eller måske til en romantisk natteravn? Den smukke plakat vil i hver tilfælde se flot ud på væggen derhjemme i stuen.

Genre: pop, dansk pop, dansk musik

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fuldmånen lyser

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.