VLTJ – Tørfisk plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Tørfisk’s “VLTJ”.

Ryd
Varenummer (SKU): VLTJ00-000 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

VLTJ, Tørfisk-plakat

VLTJ er en den velkendte og populære sang udgivet af det danske band Tørfisk. Sangen udkom på gruppens studiealbum Stemning fra 1985.
VLTJ er igennem årene blevet et kult-fænomen hos både unge og det modne publikum, som alle smider sig ned midt på dansegulvet og banker i gulvet til omkvædet. Det har ikke været en god fest, hvis ikke man er lidt øm i albuen dagen derpå. Det ved Jane, ejer og grafiske designer alt om. Hun har haft ondt i albuen adskillige gange efter at have kastet sig ud i denne, meget specielle og sjove dans. Hvis du aldrig har prøvet, er det bestemt ikke for sent. Det er sjovest, hvis du danser med en feststemt venneflok, familie eller hvis det er en festlig lejlighed. Husk endelig at bremse dem, som har fået en alt for stor tår over tørsten. Ellers kan de have skadet albue i en længere periode. VLTJ-albue, kan man kalde det. En særdeles smertefuld lidelse.
Nummeret er en hyldest til Lemvigbanen (Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane), som kører på bandets hjemstavn.
Sangen er skrevet og komponeret af daværende medlem af Tørfisk, Henning Toft Bro.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller et tog i gammeldags stil. Togets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i orange.

Denne plakat er en fantastisk gaveidé til én, som er fan af denne sang, og som kaster sig ud i dansen, så snart tonerne slår an. Songshape indrammer gerne plakaten, og vi sender også gerne direkte til modtageren.

Genre: dansk pop, pop, dansktop, folkemusik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

VLTJ

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.