Dig og mig – Dieters Lieder plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Dieters Lieder’s “Dig og mig”.

Ryd
Varenummer (SKU): DIGOGM-000 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Dig og Mig, Dieters Lieder-plakat

Dig og mig er en sang med den danske pop/rock-gruppe Dieters Lieder. Den er skrevet af Johan Gerup. Sangen udkom som single i 1984, og den blev genindspillet til Wikke & Rasmussens tv-serie Sonny Soufflé Chok Show, der havde premiere i januar 1987. Den genindspillede version blev efterfølgende inkluderet på soundtrack-albummet Sonny Soufflé – fra Tonny til Sonny (1987) og Dieters Lieders album Hvor flink kan man blive? (1988).
Dig og mig fik ved udgivelsen i 1984 behersket opmærksomhed, men er siden blevet et af de mest populære dansksprogede pophits.
Kilde: wikipedia
I September udkom Dig og mig med den danske sanger og musiker, Hjalmar.
Han er søn af Danmarks, måske, mest ikoniske og elskede sanger og musiker, Kim Larsen. Med denne cover-version fik den smukke kærlighedssang ny opmærksomhed, og den spilles derfor atter i ofte i radioen. Både i den originale version med Dieters Lieder og i Hjalmars version.
Plakaten forestiller et par, som står pande mod pande. De ses fra brystet og op. Parrets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.
Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til den person, som er noget helt specielt for dig. Den søde sangtekst udtrykker de stærke følelser smukt og poetisk. Plakatens enkle og grafiske udtryk gør, at den vil passe smukt ind i det moderne hjem. Den kan nemt kombineres med anden kunst. Enkel såvel som farverig.
Er plakaten en gave, sender Songshape, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: pop, dansk po, dansk musik

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Dig og Mig

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.