Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Sailing – Rod Steward – Songshape poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Sailing” af Rod Steward.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SAILIN-002 Kategorier: , Tag:

Plakat med Sailing af Rod Steward

 

Plakat med Sailing, bedst kendt sunget af Rod Stewart. Sailing er skrevet af Gavin Sutherland og blev oprindeligt frigivet af The Sutherland Brothers på deres album “Lifeboat” fra 1972.Rod Steward gjorde Sailing verdenskendt, da han i 1975 lavede en cover-version på sit album “Atlantic Crossing”. Nu kan du købe Sailing som musikplakat.

Det er formodentligt Rod Stewarts version, man forbinder med den dejlig sang. Rod Stewart strøg til toppen af hitlisterne med sin version af nummeret. Der lå han solidt i 1975 og 1976, med en tid som nummer et. I 1987 røg sangen atter en tur ind på den britiske hitliste. “Sailing” er til dato Rod Stewarts største hit.

Sangskriveren Gavin Sutherland har udtalt, at sangen ikke har noget at gøre med en romantisk sejltur, som de fleste tror. Faktisk har sangen intet at gøre med romantik eller skibe; Det er en beretning om menneskehedens åndelige Odyssey gennem livet på vej til frihed og det at være.

Sailing poster

Forbindelsen mellem The Sunderland Brothers og Rod Stewart blev etableret, efter Rod Stewarts daværende kæreste havde set brødrene optræde på tv. Hun opmuntrede Rod Stewart til at se deres optræden, og han blev hurtigt fan. Historien fortæller, at Rod Stewart blev vækket på sit hotelværelse af en opringning. Han skulle skynde sig afsted for at optage “Sailing”. Han fik en halv time til at gøre sig klar. Klokken var 10.30 om morgenen. Det passede ikke Rod Stewart. Det var for tidligt på dagen, og han havde endnu ikke fået en drink. Dengang skulle han, efter sigende, kun optræde hvis han havde fået noget alkohol først.

Rod Stewart har også indsunget sangen “Blue Moon“, som Songshape også har en smuk musikplakat med.

Plakaten er et must til enhver Rod Steward-fan. Eller måske kender du en entusiastisk bådejer, som elsker sangen?

 

Genre: pop, rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også