Love the life you live – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med “Love the life you live” – en enkel plakat i sort/hvid.

Ryd
Varenummer (SKU): LOVETH-000 Kategori:

Beskrivelse

Love the life you live, plakat med citat

Flot og enkel plakat med den søde og inspirerende engelske tekst, Love the life you life, live the life you love.

Plakaten er en ideel gaveidé til én, du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Det fine ordsprog fortæller os, at hver dag skal nydes. Vi er selv ansvarlige for, at leve livet fuldt ud. Er der noget særligt, du drømmer om? Har du opnået det, du ønsker? Hvis ikke, hvad er så til hinder for, at du lever det liv, du ønsker? Inden for rimelighedens grænser er det muligt at justere på de ting, som gør, at livet er, som du ønsker, det skal være. Drømmer du om at bevæge dig mere? Synge? Dyrke fællesskaberne? Gøre ting som du ikke altid har turdet?

Adskillige mennesker oplever, at de på et tidspunkt i livet stopper op og gør status. De stiller sig selv spørgsmål som, Er jeg lykkelig? Er jeg der, hvor jeg skal være? Hvad vil jeg gerne opleve i dette liv? Somme tider kræver det blot små justeringer, for at man skal opnå at leve det liv, man elsker. Andre gange er det en kæmpe omvæltning. Måske skal man skifte karriere. Det kan være, man skal flytte. Måske endda til et andet land.

Nogle mennesker skal måske ind at rode lidt i det indre. Det kan være, man er særligt god til at sige til sig selv, at Det kan jeg ikke, eller, Det tør jeg ikke. Hvem er det, som begrænser dig? Er det omstændigheder? Manglen på frihed? Eller er det mon den lille stemme, inden i, som siger, at Det kommer nok ikke til at gå godt. Evaluer, eksekver! Tag ansvar for din egen lykke, dit eget liv, din egen skæbne. Det er det, denne plakat skal minde dig om.

 

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: digte, citater, boosts

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Love the life you live

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.