Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Love the life you live – plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med “Love the life you live” – en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LOVETH-000 Kategori:

Love the life you live, plakat med citat

 

Flot og enkel plakat med den søde og inspirerende engelske tekst, Love the life you life, live the life you love.

Plakaten er en ideel gaveidé til én, du holder af, eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Det fine ordsprog fortæller os, at hver dag skal nydes. Vi er selv ansvarlige for, at leve livet fuldt ud. Er der noget særligt, du drømmer om? Har du opnået det, du ønsker? Hvis ikke, hvad er så til hinder for, at du lever det liv, du ønsker? Inden for rimelighedens grænser er det muligt at justere på de ting, som gør, at livet er, som du ønsker, det skal være. Drømmer du om at bevæge dig mere? Synge? Dyrke fællesskaberne? Gøre ting som du ikke altid har turdet?

 

Citatplakat

Adskillige mennesker oplever, at de på et tidspunkt i livet stopper op og gør status. De stiller sig selv spørgsmål som, Er jeg lykkelig? Er jeg der, hvor jeg skal være? Hvad vil jeg gerne opleve i dette liv? Somme tider kræver det blot små justeringer, for at man skal opnå at leve det liv, man elsker. Andre gange er det en kæmpe omvæltning. Måske skal man skifte karriere. Det kan være, man skal flytte. Måske endda til et andet land.

Nogle mennesker skal måske ind at rode lidt i det indre. Det kan være, man er særligt god til at sige til sig selv, at Det kan jeg ikke, eller, Det tør jeg ikke. Hvem er det, som begrænser dig? Er det omstændigheder? Manglen på frihed? Eller er det mon den lille stemme, inden i, som siger, at Det kommer nok ikke til at gå godt. Evaluer, eksekver! Tag ansvar for din egen lykke, dit eget liv, din egen skæbne. Det er det, denne plakat skal minde dig om.

 

Genre: digte, citater, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også