Cykelsangen – Povl Kjøller plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Cykelsangen (Jeg er så glad for min cykel)” af Povl Kjøller

Ryd
Varenummer (SKU): CYKELS-040 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med  “Cykelsangen” af Povl Kjøller

“Cykelsangen” af Povl Kjøller som musikplakat. Sangen er også kaldet “Jeg er så glad for min cykel”. Den er fra 1973, og den er stadig kendt af alle børn i Danmark. Povl Kjøller synger i “Cykelsangen”, at på en cykel kan man være cowboy, eller lege at man kører speedway og brumme lidt. Cyklen inspirerer til frisk luft og samvær med mor og far. Desuden er en cykel ikke skadelig for miljøet. Cyklen er bare det bedste! Det er hele Danmark enige om!

Povl Kjøller er en af de mest populære børne-tv-værter i Danmarks Radios historie. Han var kendt i 1970’erne, hvor han optrådte i udsendelserne med Kaj & Andrea. Povl Kjøller var kendt for sin guitar, behagelige stemme, og for sin meget flotte firkantede frisure. Håret var halvlangt, klippet meget præcist. “Kasserollefrisure”. Povl Kjøller var uddannet skolelærer, før han blev tv-vært. Dette har dannet god basis for, at hans musik og børne-tv-udsendelser har været pædagogisk præget. Hans dejlige sange, har været flittigt brugt i de danske skoleklasser rundt om i landet. I 1980’erne genoptog Povl Kjøller lærergerningen. Han var især glad for at undervise i rytmisk musik.

Povl Kjøllers musik er ikonisk for de børn, nu voksne, som voksede op i 1970’erne og ’80erne. Hans koncerter har altid været flittigt besøgt. Ikke blot af børn, men af de voksne, som var børn, da Povl Kjøller optrådte i DRs børnetime.

Indret børneværelset  – eller måske cykelværkstedet – med denne musikplakat.

Eller se her. Songshape har mange flotte musikplakater, som vil være flotte på børneværelset. Her er en del af udvalget:

Bim bam busse – børneplakat

En elefant kom marcherende – børneplakat

Oppe i Norge børneplakat

Æblemand børneplakat

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Cykelsangen, Jeg er så glad for min cykel

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.