Tilbud

Vi tog heldigvis fejl – Poul Krebs plakat

DKK147,00DKK297,00

Plakat med sangteksten til Poul Krebs’s “Vi tog heldigvis fejl”.

Ryd
Varenummer (SKU): VITOGH-013 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Vi tog heldigvis fejl, Poul Krebs-plakat

Vi tog heldigvis fejl af Poul Krebs er fra albummet Asfalt. Albummet udkom i 2013. Han synger den sammen med den svenske sanger, Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson er født i Stockholmsområdet i 1970. Hun optræder ofte i Danmark, og hun har indsunget soundtracket til den populære danske film, En kort, en lang.

Omkvædet lyder: Når vi lidt for tit har været lidt for tæt på at gå fra hinanden og gå til hver til sit, så tog vi fejl – heldigvis fejl. Ja, det tog lidt tid bare at sige det, som det er: Vi er bare langt, langt bedre sammen end hver for sig.

Den smukke sang hylder det, at folk kæmper en ekstra gang med sig selv og hinanden for at blive sammen i parforholdet. Han mener dog ikke, man skal blive sammen som par for enhver pris, men han sætter stor ære i, at man skal gøre ting sammen, opleve sammen. Man skal dyrke nærværet og spontaniteten. De virker i hvert fald for ham, og for hans elskede, Ulla. Deres udfordring har været hans berømmelse, som kom hurtigt og overvældende. De flyttede, eller flygtede, til Samsø, hvor de boede i to år. Den dag i dag, har de stadig et hus derovre, selvom de er flyttet tilbage til Risskov, ved Aarhus.

Plakaten forestiller et hjerte. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Denne plakat er en fantastisk søg og personlig gaveidé til manden eller kvinden i dit liv. En kæmpe kærlighedserklæring, som ytrer ønsket om, at vi skal blive sammen for evigt. Tingene kan være svære, men vi overvinder det. Sammen!

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock,

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Vi tog heldigvis fejl

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.