Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Vi tog heldigvis fejl – Poul Krebs plakat

197,00 kr.347,00 kr.

Plakat med sangteksten til Poul Krebs’s “Vi tog heldigvis fejl”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): VITOGH-013 Kategorier: , , Tag:

Vi tog heldigvis fejl, Poul Krebs-plakat

 

Vi tog heldigvis fejl af Poul Krebs er fra albummet Asfalt. Albummet udkom i 2013. Han synger den sammen med den svenske sanger, Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson er født i Stockholmsområdet i 1970. Hun optræder ofte i Danmark, og hun har indsunget soundtracket til den populære danske film, En kort, en lang.

Omkvædet lyder: Når vi lidt for tit har været lidt for tæt på at gå fra hinanden og gå til hver til sit, så tog vi fejl – heldigvis fejl. Ja, det tog lidt tid bare at sige det, som det er: Vi er bare langt, langt bedre sammen end hver for sig.

Poul Krebs plakat

Den smukke sang hylder det, at folk kæmper en ekstra gang med sig selv og hinanden for at blive sammen i parforholdet. Han mener dog ikke, man skal blive sammen som par for enhver pris, men han sætter stor ære i, at man skal gøre ting sammen, opleve sammen. Man skal dyrke nærværet og spontaniteten. De virker i hvert fald for ham, og for hans elskede, Ulla. Deres udfordring har været hans berømmelse, som kom hurtigt og overvældende. De flyttede, eller flygtede, til Samsø, hvor de boede i to år. Den dag i dag, har de stadig et hus derovre, selvom de er flyttet tilbage til Risskov, ved Aarhus.

Plakaten forestiller et hjerte. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Denne plakat er en fantastisk søg og personlig gaveidé til manden eller kvinden i dit liv. En kæmpe kærlighedserklæring, som ytrer ønsket om, at vi skal blive sammen for evigt. Tingene kan være svære, men vi overvinder det. Sammen!

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock,

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også